joi, 19 ianuarie 2012

Dragi prieteni, frati si surori

   Calde salutari din Mozambic si dorim ca in acest Nou An pacea si binecuvantarile Domnului nostru sa abunde in viata dv.
     Am vrea sa impartasim cu dv putin despre cum a fost luna Decembrie pentru noi si lucrarea in care suntem implicati in satul Muembe in Mozambic.
   In primul rand sa tinem minte ca majoritatea populatiei in Muembe sunt musulmani si de aceea nu sarbatoresc nasterea Domnului Isus ci pentru ei data de 25 Decembrie este ziua familiei. Pentru grupul de credinciosi insa a fost mare sarbatoare, fiecare a contribuit cu ceva iar in ziua de Craciun am avut impreuna cu noi cel putin 50 persoane care au auzit Cuvantul lui Dumnezeu iar apoi ne-am bucurat de o masa copioasa cu orez fasole si carne de capra. Josue a adus cu masina cativa bolnavi care nu se puteau deplasa pe jos si suntem incurajati de marturia pe care aceasta zi a avut-o asupra satului.
     Un alt motiv de bucurie pentru noi este inceputul constructiei bisericii. De 4 ani ne intalnim supt acoperisul din curtea noastra, chiar daca ploaia incetineste  lucrarea de constructie, ne rugam ca acesta cladire sa fie ridicata cat mai repede.  De asemenea prin Harul Domnului am inceput, impreuna cu surorile din biserica, lucrarea cu copiii, iar o data pe saptamana ne intalnim cu surorile pentru studiu Biblic, partasie si foarte, foarte multa conversatie. Uneori o intreaga dupa-masa incerc sa raspund intrebarilor pe care ele le au cu privire la rolul de sotie crestina intr-o familie musulmana. Am nevoie de multa intelepciune din parte Domnului in aceasta lucrare.
       Iata cateva motive de rugaciune:
-pentru acei care au auzit Cuvantul Domnului in ziua de Craciun, ca Domul sa continue sa lucreze la inimile lor
-pentru constructia bisericii, pentru ca Domnul sa providentieze de toate nevoile iar lucrarea sa se incheie cat mai repede
-pentru intelepciune in lucrare cu surorile. copiii, lucrarea de Evanghelizare si ucenicizare
-pentru sanatate fizica, suntem in toiul anotimpului ploios si tantarii sunt foarte multi iar riscul de malarie si alte boli e mai ridicat.
-pentru situatia financiara. desi locuim in casa din Muembe de cativa ani sunt cateva lucruri necesare de care avem nevoie si ne rugam ca Domnul sa poarte de grija in aceasta privinta.
      Va multumim tuturor pentru ajutor, sprijin si incurajare in aceasta lucrare. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca din belsug. 
 In Hristos
Josue,Diana,Abigail si Naomi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrisoare din Mozambic 28.08.2011

Scrisoare Din Mozambic